NL
Inloggen Social Media
Schrijf je nu bij ons in
Inloggen kandidaten
Volg ons op Social Media

Outplacement

 

Veranderingen

Mensen en organisaties zijn continue in beweging en aan veranderingen onderhevig. Dit kan ertoe leiden dat je jezelf niet meer thuis voelt in een organisatie. Dat je niet meer past of niet meer voldoet aan de veranderende functie-eisen. Boventallig wordt. Of van loopbaan wil of moet veranderen.

Succesvolle start

Met de juiste professionele begeleiding van Human Forza Group wordt een min of meer gedwongen verandering, een succesvolle nieuwe start voor iedereen!

Werkwijze

De Human Forza Group heeft een eigen werkwijze. Deze is gebaseerd op een brede en jarenlange ervaring. Je krijgt een individueel outplacementtraject. Daardoor krijg je inzicht in je talenten en ontwikkelingsmogelijkheden in relatie tot de arbeidsmarkt.

Op maat

Door een op maat gesneden stappenplan word je door ons zorgvuldig begeleid naar een nieuwe baan. Tijdens een uitgebreid intakegesprek wordt gekeken naar je capaciteiten en de emoties rondom het vertrek. Wij werken met modules die op maat worden aangeboden. Tijdens het traject staan commitment, vertrouwen, persoonlijke betrokkenheid en integriteit centraal.

Waarom wij?

De Human Forza Group ziet outplacement niet alleen als een persoonlijk begeleidingsproces. Wij onderscheiden ons door actief aan de slag te gaan een passende baan te vinden. Dat kunnen wij door ons uitgebreide netwerk in Zuidwest-Nederland en de samenwerking met de overige onderdelen van de Human Forza Group. Wij kunnen daarmee optimaal inspelen op jouw wensen en behoefte een passende baan in de regio te vinden.

Het volledig traject outplacement bestaat uit de volgende stappen:

1. Intake gesprek.

2. Individuele gesprekken. Mogelijke onderwerpen die centraal staan tijdens de gesprekken

A. Het (mogelijk) Afscheid.

Het omgaan met het verlies van de baan en de blik richten op de toekomst.

B. Persoonlijke Analyse.

Het maken van een gedetailleerde analyse van kennis, vaardigheden, persoonlijke eigenschappen en omstandigheden. Wij gaan samen met jou op zoek naar je motivatie, kwaliteiten en uitdagingen.

Vragen die daarin centraal staan:

  • Wie ben ik?
  • Wat ken ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?

C. Arbeidsmarktanalyse.

Welke branche en organisaties passen bij jou? Welke functie is voor jou geschikt en sluit aan bij je kwaliteiten? Opstellen van een marktplan en een profielschets. Centrale vraag is: Waar pas ik? Jij speelt de hoofdrol.

D. Arbeidsmarktbenadering.

Ontwikkeling van sollicitatie- en presentatievaardigheden. Opstellen van een brief en CV. Gebruik van internet en inschrijven op vacaturesites. Training van presentatie-, interview- en gesprekstechnieken met behulp van rollenspelen en netwerkgesprekken. Oefenen van sollicitatievragen. Sollicitatiebegeleiding. Actief zoeken naar een nieuwe baan. Je gaat niet alleen zelf op zoek, maar ook wij gaan actief en discreet op zoek gaan naar een nieuwe betrekking. Voorbereiding en evaluatie van sollicitatietechnieken. Begeleiding en advisering tijdens sollicitatieprocedures en contractbesprekingen. 

De begeleiding is individueel en altijd maatwerk.

Ons team

H. (Hans) Kortland
Branche Manager
Architectuur

M.E. (Marco) de Vrijer, MBA
Branche Manager
Petrochemie & Terminals
Logistieke dienstverlening
Energie, Water, Milieu & Afval
Marine & Offshore
Zorg, werk, inkomen en onderwijs
Non Profit 

vacature
Branche Manager
Productiebedrijven en
machine- & apparatenbouw

Contact

Human Forza Group bv
Stockholm 2
2993 LM Barendrecht

Telefoon: 0180 - 557 676
Fax: 0180 - 629 962
E-mail: info@humanforzagroup.nl

© Copyright 2024 Human Forza Group B.V., All right reserved.